Kategoriler

Mono Propilen Glikol (MPGİ)

Mono Propilen Glikol (MPGİ)

Özellikleri:

  •  Düşük uçuculukta renksiz berrak bir sıvıdır.
  • Kokusuz ve tatsızdır.
  • Su ile organik çözücülerle, yağlar ve solventlerle karışabilen bir ham maddedir.

Kullanım Alanları:

  • Antifrizlerde, solventlerde, polyester ve reçineler de ve bir çok kimyasallarda çözücü olarak kullanılmaktadır.
  • Mono Propilen Glikol; Soğutucu sistemlerinde kullanımı vardır.
  • Aroma ve esans sanayisinde kullanılır.
  • Un ve mamullerinde üretimlerde kullanılmaktadır.
  • Kozmetik sektöründe ve deterjan sektöründe önemli bir yer taşır.
  • Cildi yumuşatma özelliği olduğundan dolayı krem formulasyonlarinda etkin rol oynamaktadır.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website